Werken bij HAP West-Brabant

Ben jij die enthousiaste medewerker met een warm hart voor de zorg? Dan zijn wij met spoed op zoek naar jou!

Wij hebben vacatures voor: 

Medisch student - junior triagist Bergen op Zoom

Medisch student - junior triagist Breda

Triagist - Bergen op Zoom

Triagist - Breda

Bij Huisartsenspoedposten West-Brabant verzorgen triagisten, huisartsen, chauffeurs en ondersteunende medewerkers de spoedeisende hulp in avond-, nacht- en weekenddiensten aan patiënten van 240 aangesloten huisartsen. We doen dat vanuit onze locaties in Bergen op Zoom, Breda en Roosendaal.
Benieuwd wat het werken bij huisartsenspoedposten West-Brabant zo leuk maakt? De gevarieerde werkzaamheden, de uiteenlopende hulpvragen van patiënten, de opleidingsmogelijkheden die we bieden en de prima werksfeer zijn maar enkele van de redenen die onze medewerkers noemen.Lijkt het je leuk om bij Stichting Huisartsenposten West-Brabant te werken? Wij zien je sollicitatie graag tegemoet via het e-mail adres: sollicitaties@hapwb.nl. Liever eerst nog wat informatie? Neem dan contact op met de afdeling P&O. Via email: p&o@hapwb.nl met de vraag teruggebeld te worden of via ons centrale telefoonnummer: 088 7763390, waarna je zal worden teruggebeld door iemand van P&O.

Erkend leerbedrijf! 

De Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) heeft alle drie de huisartsenspoedposten opnieuw voor een periode van vier jaar erkend als leerbedrijf. HAP West-Brabant is hiermee opnieuw aangemerkt als organisatie waar studenten terecht kunnen voor een stage of leerbaan van goede kwaliteit.