Stappenplan

1

Doorloop de stappen van de triage op de homepage van deze website.

2

De triagist geeft je een advies. Volg het advies op. Dit kan zijn een afspraak met een arts, je opgehaald door een ambulance of je krijgt een tip om de situatie te monitoren tot je huisarts er weer is.

 

3

Wordt er een afspraak voor je gemaakt kom dan naar de afgesproken lokatie.

 

Je kunt alleen op afspraak naar de huisartsenpost.

 

Raadpleeg thuisarts.nl voor ondersteuning en tips

Verergert de situatie neem dan meteen contact op met de spoedpost.

Uitgebreide informatie

Hoe gaat het in z’n werk?

Spoedeisende hulp

Huisartsenspoedposten regelen de dringende, maar niet levensbedreigende hulp van huisartsen ‘s avonds, ’s nachts, in het weekend en op alle erkende feestdagen. Voor levensbedreigende situaties belt u 112!

Wachten tot de volgende dag

U kunt bij de huisartsenspoedposten terecht met spoedeisende klachten. Dit zijn klachten die dringend zijn, maar niet levensbedreigend. Als u twijfelt of uw klacht kan wachten tot de volgende werkdag, raadpleeg thuisarts.nl voor informatie over gezondheid en ziekten. Of download de app 'Moet ik naar de dokter?'

Bereikbaarheid

De huisartsenspoedposten zijn bereikbaar op werkdagen van 17.00 - 08.00 uur en in het weekend en op feestdagen vierentwintig uur per dag.

Wat moet ik nog meer weten?

Alleen op afspraak

Wij werken alleen op afspraak! Bel dus altijd eerst voor overleg met onze medewerkers. Lees welke vragen onze medewerkers altijd stellen en zorg dat u de informatie bij de hand hebt.

Verzorgingsgebied

De huisartsenspoedposten in West-Brabant zijn voor patiënten van huisartsen gevestigd in Bergen op Zoom, Breda en Roosendaal. 

Gedragsregels

Op onze huisartsenspoedposten gelden deze gedragsregels.